Viljandi Kaare Kool menu

27Monday 28Tuesday 29Wednesday 30Thursday 31Friday
Lõuna Lõuna Lõuna Lõuna Lõuna

Spezzatino di tacchino al latte - Koorene kalkunihautis

Zuppa di polpette con spinaci e couscous - Itaaliapärane frikadelisupp

Maasika panna cotta

Pollo alla panna e erbe - Kanakintsuliha koorekastmes ürtidega

Zuppa di lenticchie all'italiana - Itaaliapärane kruubisupp sealihaga

Torta di Mele- Itaalia õunakook

Saida alla crema di spinaci – Saida spinati - koorekaste

Lõuna

Spezzatino di tacchino al latte - Koorene kalkunihautis

Lõuna

Zuppa di polpette con spinaci e couscous - Itaaliapärane frikadelisupp

Maasika panna cotta

Lõuna

Pollo alla panna e erbe - Kanakintsuliha koorekastmes ürtidega

Lõuna

Zuppa di lenticchie all'italiana - Itaaliapärane kruubisupp sealihaga

Torta di Mele- Itaalia õunakook

Lõuna

Saida alla crema di spinaci – Saida spinati - koorekaste

About food provider

Viljandi Kaare Koolis toitlustab Baltic Restaurants Estonia AS.

Baltic Restaurants Estonia AS on suurim toitlusteenust pakkuv ettevõte Eestis ning kuulub Baltic Restaurant Gruppi. Eestis alustasime tegevust 1993. aastal. Eestis oleme tööandjaks üle 600 töötajale ja meie teenindada on üle Eesti 150 toitlustuskohta – üldhariduskoolid ja lasteaiad, ülikoolid, büroohooned, personalirestoranid. Koolitoitlustusteenust pakume Daily kaubamärgi all.

Daily koolitoitlustuse pakutavad teenused

  • hommikusöök
  • koolilõuna
  • koolieine
  • tervislik koolipuhvet

Koolilõuna valmistamisel

EI PAKU

  • eeltöödeldud toorainet (nt sulfideeritud kartul jms) ning poolfabrikaattooteid
  • viineri- ja vorstitoodetest valmistatud roogasi
  • magustoiduks maiustusi, vaid kohapeal valmistatud magustoite
  • joogiks veepõhiseid magustatud ega gaseeritud jooke

EI KASUTA

  • maitsetugevdajaid ja soola sisaldavaid maitseaineid
  • valmistoidu pulbreid – nt. kastme-,puljongi-, pulbrid jne.
  • vedelaid kontsentraate – supid, puljongid, kastmed. Puljongi valmistame naturaalsest toorainest.
Contact
Published 26.10.2025. Last changed 26.10.2025.